«Гумор – це життя»

 

Під такою назвою пройшло загальношкільне свято в Коритненській ЗОШ І-ІІІ ступенів, підготовлене педагогом – організатором Ошевською А.Д.  А починалось все так: Анна Дмитрівна створила квартет «Максимум», який взяв участь в конкурсі «Буковинські пересмішники» з мініатюрою «Ревізор в Коритненській школі». Добре продумана постановка, вдало підібраний музичний супровід і талановита гра учнів – акторів ( Калинчука Георгія, Хованець Юлії, Калинчук Тетяни (10А), Проскурняка Андрія (6А) забезпечили перемогу в районному етапі. У виборі назви не помилились, тому що зіграли максимально гарно.

Задум провести свято гумору в школі виник у Анни Дмитрівни після виступу квартету «Максимум»  на обласному конкурсі в палаці «Юність Буковини», де вони здобули  диплом ІІ ступеня та почесну медаль.

І ось квартет «Максимум»,  перевтілившись в гурт ( доєднались учні  Ткачук Микола Георгійович і Ткачук Микола Дмитрович (10Б) та Попадюк Ірина (8й кл.), подарував вчителям та учням школи багато позитивних емоцій. Свято «Гумор – це життя» не тільки потішило глядачів, але й додало цінного досвіду у шліфуванні акторської майстерності наших юних артистів.

Крім  «Ревізора» глядачам були представлені ряд мініатюр: «Таксі «Коритне» слухає»; «Батьки з комп’ютером на «Ви», «Гольфові поля в Карпатах», «Кастинг екстрасенсів», «Батько перевіряє щоденник сина». Та найбільшу бурю овацій викликала сценка «Весільна кухня». Якщо викликали «на біс», то таки молодці. Крім комедійних мініатюр артисти – гумористи подарували глядачам запальний танок. А завершилось свято флеш – мобом «Гумористи про гумор».

Святковості дійству додавала художньо оформлена арка, на якій педагог – організатор представила фотопортрети відомих гумористів.

За подарований гарний настрій та позитивні емоції глядачі віддячили педагогу – організатору та акторам бурхливими оплесками.

Вітаємо з дебютом. Бажаємо творчих злетів та  здобутків на конкурсах та фестивалях гумору

                                   Директор Коритненської ЗОШ І-ІІІ ст.

                                      Світлана Стринадко