Цей чудовий світ природи.

 

   Надворі вже відчувається подих справжньої весни, а в нашій школі продовжується Місячник біології та екології.

   З 08 по 11 квітня проходив ігровий тиждень,  тому учні 8-11 класів були зайняті грою- квестом «Мудрість природи», підготовленою Токар В.М., а учні 3-А та 4-Б класів 11 квітня взяли участь у цікавій інтелектуальній грі «Цей чудовий світ природи», яку для них організувала Лютик О.Г..

      Гра проходила почергово в кожному класі. Спочатку для підняття настрою у виконанні дітей звучала пісенька «Веселка», а далі починались захоплюючі конкурси. Дуже емоційно проходила розминка, в якій учні відповідали на питання про природу. Допитливість та швидкість мислення проявили учасники конкурсу «Хто я?», що зуміли відгадати тварин.

Учні крім того складали пазли на швидкість, допомагали тваринам попасти додому в рідні оселі, відповідали на хитромудрі запитання

        В кінці серйозно поговорили про поведінку людей в природі. В конкурсі, «Що не так?» правильно назвали дії дітей, які шкодять природі.

      Допомогли зробити висновки та скласти правила поведінки у природі і герої мультфільму «Пригоди лісових друзів», який учні переглянули в кінці гри.