День Матері

   Найперше слово, яке вимовляє дитина – це слово «мама». Мама, матінка, матуся…
Зворушливі заходи з нагоди Дня матері відбулися 12 травня у Коритненському ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
У 1-А класі класний керівник Тодорюк О.М. провела свято " Мамо, серденько моє". З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям. Першокласники подарували матусям вітальні листівки, виготовлені власноруч. Протягом всього свята звучала триєдина сутність: вшанування Божої Матері – Діви Марії, неньки України та рідної матуcі. Учні 3-Б класу (класовод Захарія Г.П.)привітали матусь з Днем матері, сплели  для них на щастя віночок, виготовили вітальні листівки.У 2-Б класі (класовод Головач О.В.) проведено свято для матусь ,, Моя матуся- найкраща''. Учні 3-А класу (класовод Богданюк Г.В.)старанно підготувалися до свята  матусь.4 - А клас  (класовод Ткачук Л.М.)провів годину спілкування ,, У світі все починається з мами ".У 1- Б класі (класовод Коропатніцька Т.Б.) було відзнято відео віршованих привітань і пісні " Там, де мама моя" , виготовлено вітальні листівки для матусь  присвячених Дню матері.Учні 4- Бкласу (класовод Мандрик В.В.)привітали матусь зі святом. Виготовили вітальні листівки. 
     Класний керівник Калинчук М.Д. з учнями 6-Б класу підготувала виховну годину "Якщо говорити між нами, то все починається з мами". Учні висловили свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці, а також привітали всіх жінок і побажали їм здоров’я, щастя і Божого благословення.
    Майстер - клас з виготовлення подарунків для мами провела у 5-Б класі Бучацька Т.В. Учні спробували своїми руками змайструвати вироби, вклавши в них всю свою любов і ніжність до мами.
Вітаємо всіх матусь наших учнів і колег зі Святом Матері.