День пам'яті Чорнобильської трагедії

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Вибух на ЧАЕС вплинув на життя тисячі людей. Ми не може залишити цей трагічний факт минулого без уваги, тому у Коритненському ЗЗСО І-ІІІ ст. проведено такі заходи:

-Коропатніцька Т.Б. у 1 - Б класі провела годину спілкування " Чорнобиль - рана України."

-У 2 -А класі класним керівником Ткачук К.С. проведена година спілкування: "Пам'ятай про Чорнобиль... Думай про майбутнє..."

-Ткачук Л.М. у 4- А класі провела годину спілкування ,,Що таке радіація ? "

-У 3-Б класі Колотило М.Г. провела годину спілкування " Чорнобиль не має минулого часу».

-Середюк Г.М. у 5-А класі провела виховну годину" Чорна біль України"

-Класний керівник 9 класу, Курик М.М., провела годину - застереження "Чорнобиль не має минулого" . Вчителька нагадала про трагічні події 1986 року, запросила ліквідаторів аварії (Колотила А.С., Курика М.Ф.), звернула увагу учнів на небезпеку радіації для усього живого, намагалися виховувати у дітей почуття відповідальності, дисциплінованість, людяність та доброту. Учні переглянули відеоролик " Прип'ять до та після".

На годинах спілкування учні переглянули різні відео про Чорнобильську трагедію, повторили правила поводження та захисту у випадку радіаційної небезпеки, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.