День птахів

     В Коритненській ЗОШ І-ІІІ ступенів по традиції першого квітня розпочався місячник біології та екології. Протягом цілого місяця учнів чекають веселі та серйозні завдання та розмови про природу навколо нас , її вивчення та збереження.

       І почався місячник екології та біології із усного журналу «Птахи наші друзі», який підготували учні 7-А класу , на чолі з вчителем біології Лютик Оксаною Георгіївною, для учнів 3-А класу. Захід був приурочений до

    Міжнародного дня птахів , який проходить щороку в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» і не випадково його відзначають саме в квітні. 1 квітня 1906 року була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. День птахів – це не лише річниця Конвенції, а й час повернення пернатих з вирію.

           Усний журнал містив сторінки «Музей птахів», «Загадки», «Ребуси та анаграми», «Особливості птахів», «Птахи Червоної книги України», «Театральна « «Поради від мудрого лісовичка»

         Семикласники повідомили дуже багато цікавої інформації про птахів, які проживають на території нашої країни, розповіли про важливість охорони різноманітності птахів.

        На завершення всі учні написали на паперових долоньках свої обіцянки любити та оберігати птахів і створили з них оперення для паперового лебедя.