День Вчителя

             Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

              Яскравими квітами та кольоровими кульками була прикрашена Коритненська школа п»ятого жовтня. Учні зустрічали вчителів усмішками та привітаннями.В холлі школи красувалась святкова арка ,виготовлена учнями 9 класу під керівництвом класного керівника Колотило Тамара Володимирівна. В кожному класі вчителів чекали приємні сюрпризи.Атмосфера свята тривала весь день, а після уроків учні 11-х класів запросили вчителів до актового залу.

          Стараннями десятикласників під керівництвом класних керівників Калинчук Марини Георгіївни та Гакмана Михайла Васильовича актовий зал  перетворився на затишне кафе.

              Школярі  з допомогою педагога-організатора Ошевської Анни Дмитрівни та вчителя музики Стринадко Дмитра Онуфрійовича підготували святковий концерт з привітаннями та веселими сценками. Особливо цікавим був номер із капелюхами, які «читали» думки вчителів.

               Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім  вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів.