До Міжнародного дня людей з особливими потребами

     Щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою.

     До Міжнародного дня людей з особливими потребами асистенти вчителя Колотило Марія Георгіївна та Ткачук  Катерина Сергіївна у 2- Б класі провели годину спілкування  "Добро врятує світ", під девізом «Відкриймо серце для добра!!!»

    Учні 4-Б класу разом з класоводом Коропатніцькою Тетяною Богданівною зібрали кошти (600 грн), закупили продукти, солодощі, виготовили сердечка-побажань та відвідали геріатричний центр у нашому селі.  Старенькі люди щиро були вражені і вдячні за  побажання та подарунки.

В початковій школі організували свято для діток з обмеженими можливостями у 3-Б,4-А,4-Б класах (класоводи Мандрик В.В.,Тодорюк О.М., Коропатніцька Т.Б., асистенти вчителів Баланюк М.Г. та Калинчук Ю.І.).Під час свята прозвучали привітання,провели гру "Крокодил",конкурс робіт"Доброта і милосердя-два крила,на яких тримається людство",створили коллаж"Два серця" та вручили солодкі букети на згадку про цей день.