Ділимось педагогічним досвідом

2 березня в Коритненському ЗЗСО І-ІІІ ст відбулося методоб'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Педагоги відвідали урок-психологічне дослідження з української літератури у 10-А класі, який майстерно провів Іванчук Г. Г. Тема уроку "Новела " Камінний хрест ". Образ Івана Дідуха. Символи новели". Учні під керівництвом учителя аналізували зміст новели, характеризували образи героїв, визначали ключові концепти життя, розкривали трагізм долі Івана Дідуха. На уроці Гаврило Георгійович використовував різні форми роботи: публічний вирок, прес, " потік думок", "згадати все" та ін. Емоційним доповненням уроку був запис пісні Б. Лепкого "Чуєш, брате мій" у виконанні К. Цісик.

Наступною частиною методоб'єднання був урок англійської мови у 6-А класі на тему "Їжа та напої". Молода вчителька Даниляк Ю. М. провела урок на високому професійному рівні. Учні закріпили вивчені слова і граматичні конструкції, розвивали навички мовлення і аудіювання. Юліана Михайлівна виховувала в учнів уміння працювати в команді та поважати один одного. Урок був насичений наочними та роздатковими матеріалами.

Колеги поділилися думками, висловили свою вдячність та побажання наснаги та плідної роботи Гаврилу Георгійовичу і Юліані Михайлівні, а Україні - перемоги!!!