Екскурсійно-розважальна поїздка в м. Чернівці

Учні 10-А класу здійснили екскурсійно-розважальну поїздку в місто Чернівці. Першим об'єктом, який відвідали учні, був головний корпус Чернівецького Національного університету ім. Ю.Федьковича - колишня резеденція Буковинських Митрополитів. Екскурсовод Анжеліка Флорівна розповіла десятикласникам історію будівництва Резеденції,  про заснування університету та його діяльність в різні історичні періоди. В ході екскурсії учні відвідали університетську церкву Трьох Святителів, Мармурову, Блакитну та Червону зали. Побували в університетському парку.

Перебуваючи під впливом нових вражень і знань учні 10-А пройщлися визначними місцями міста Чернівці. А саме Театральна площа, будинок з левами на вул. М.Грушевського, Центральна площа, міська рада, вулиця О. Кобилянської, Соборна площа. На завершення відвідали розважальний центр "Панорама", де каталися на ковзанах та грали в боулінг.

Поїздку організували класний керівник 10-А кл. Курик Марія Миколаївна та вчитель трудового навчання Курик Микола Миколайович.