Фестиваль патріотичної пісні та поезії "Борітеся - поборете..."

         21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи, який ознаменував початок двох найбільших революцій періоду незалежності – Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 Це свято встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

        Це величне та пам»ятне свято для кожного українця. І колектив нашої школи активно долучаються до його святкування .Вже четвертий рік в школі проводиться фестиваль патріотичної поезії та пісні під гаслом «Борітеся — поборете...».

    У святково прибраному залі глядачів зустрічала виставка робіт  уасників гуртків «Коренепластика» та «Вишиванка» , присвячена святу. 

      Учні презентували цікаві патріотині номери . Особливо хвилюючими та проникнутими гордістю за свою державу були театралізовані музичні композиції:  « Я вірю, Боже, ти врятуєш нас» (1-Б клас), «Нам потрібне чисте небо»(5-Б клас), «Заспіваймо пісню про Україну» та «Обірвалося життя» (7-Б клас), «Тополя» (10 клас).

    Душевно виконували патріотині пісні  «Україночка» (Бежнар Ольга , 4-Б),«Молитва за Україну» (Мельничук Ірина, 7-А), « Рідна Україна» (Максимюк Олександра, 8-А), «Молюся, Боже, за Україну» Головач Катерина(11-Б), Головач Степанія (8-Б))

Натхненно декламували поезії про Україну учні  Хованець Тетяна, Кіндрак Анна, Мандрик Назар(5-А),Голова Ігнат та Лютик Юрій (5-Б), Фрунза Вікторія (9-А), виконували віршовані монтажі учні 6  та 7-А класу.

   На завершення свята відбувся флеш-моб у виконанні учнів 11-х класів.