Фестиваль патріотичної пісні та поезії « Борітеся – поборете…»

21 листопада - День Гідності і Свободи – величне свято для кожного українця. Педагогічний та учнівський колективи Коритненської ЗОШ І-ІІІ ст. активно долучилися до його відзначення. З метою віддання належної шани патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави  в школі було проведено низку заходів.

З особливим ентузіазмом готувались учні до  загальношкільного фестивалю патріотичної пісні та поезії, який проводиться в нашій школі третій рік поспіль. Цьогорічне дійство відбувалося під гаслом «Борітеся - поборете…». Розпочався захід вступним словом директора школи. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв.

Учні кожного класу презентували цікаві патріотичні номери. Особливо продуманими, хвилюючими, проникнутими гордістю за свою державу та майстерно виконаними були театралізовані музичні композиції: «Молюсь за тебе, Україно» (7-А), «Перлина Україна (6А), «Не стидайся, то твоя земля» та «Український віночок» (6Б), «Ми не зрадимо ніколи рідної пісні» (7Б, 8А та *Б). Неабиякий артистизм продемонстрували дівчата 10-А класу в танцювальній композиції «Моя Україна – це моя любов».

Душевно виконували сучасні  патріотичні пісні «Моя Україна» ( Бежнар Ольга, 3Б)  та «Прошу в неба» ( Головач Катерина, 10Б) .

Натхненно декламували поезії про Україну учні 2А Хованець Максим, Середюк  Михайло, Фрунзе Антоніна, Мороз Дмитро; 5-го класу Калинчук Клеопатра, Оликсійчук Наталія та учень 11Б Ткачук Микола Дмитрович.

Фестиваль завершився, але в наших серцях та в нашій памяті назавжди залишиться  світлий спогад про тих, хто оберігав і оберігає наше мирне небо, нашу Цілісність, Свободу і Незалежність.

Стринадко Світлана

директор  Коритненської ЗОШ І-ІІІ ст.

Вижницького р