Коритненський ЗЗСО І-ІІІ ст. отримав 14 ноутбуків.

      Вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх: вчителів, учнів, батьків. Можна довго сперечатися про його переваги та недоліки, але всі погодяться, що основою такого навчання є технічна забезпеченість освітнього процесу.

      Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 №403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої  освіти» Департаментом освіти і науки Чернівецької державної адміністрації придбано ноутбуки для педагогічних працівників для організації дистанційного навчання.

      11 листопада відбулась їх передача керівникам освітніх закладів Чернівецької області. Коритненський ЗЗСО І-ІІІ ст. Банилівської сільської ради Вижницького району отримав 14 ноутбуків. Сьогодні їх передано вчителям 5-11 класів. Тепер педагоги зможуть ефективніше проводити уроки на різних онлайн платформах з демонстрацією презентацій та відеофрагментів.

     Педагогічний колектив нашого освітнього закладу висловлює щиру подяку Департаменту освіти і науки, директорці Людвизі Цуркан, заступнику Надії Періус та всім, хто причетний до організації закупівлі та розподілу комп’ютерів.