Літній мовний табір "ПАТРІОТ"

     

         З 6 по 17 червня в нашому закладі працював літній мовний табір "ПАТРІОТ". Впродовж двох тижнів діти у невимушеній атмосфері покращували практичні вміння та навички володіння англійською мовою, розширювали кругозір, вдосконалювали навички мовленнєвої діяльності через спортивні ігри, тренінги,прегляди відеофільмів англійською мовою.  Вчителі англійської мови Даниляк Юлія Михайлівна та Дощівник Ольга Василівна вчили вихованців співпраці в команді, ділитися та набувати досвід під час підготовки презентації творчих проектів, використовували лексичні, граматичні ігри, кросворди, ребуси, рухливі ігри на англійській мові на свіжому повітрі. Мовна практика включала в себе створення діалогів за певними життєвими ситуаціями.

           Функціонування табору мало велике значення для підвищення рівня знань учнів з англійської мови, сприяло формуванню колективу, взаємодопомоги, співпраці. У своїх відгуках школярі схвально оцінили роботу літнього мовного табору і висловили бажання відвідувати його і наступного року.
           На нашу думку, залучаючи учнів до такої цікавої й корисної діяльності, вчителі не лише удосконалюють їх навички іншомовного спілкування та підвищують інтерес до вивчення англійської мови, а й допомагають школярам стати повноправними членами європейського простору