Місячник "Увага!Діти на дорозі!"

Щороку в нашому закладі проводиться місячник «Увага! Діти на дорозі!». В рамках цього місячника в школі пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху.
Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.
В 1класі проведено заняття " Увага! Діти на дорозі!", на якому вчитель Мандрик В.В.використала дидактичні ігри, розмальовки, ситуативні завдання. Переглянули мультфільм " Неслуха на прогулянці."
У 2-А класі класний керівник Тодорюк О.М. провела годину спілкування "Безпека на дорозі", де також використовувала дидактичні ігри , розмальовки, загадки, повчальні ситуації, переглянули відео "Дорожній рух-- наш друг".
В 4 -Б класі проведено годину спілкування "Дорожня безпека для дітей", де діти презентували малюнки про ситуації на дорогах. Також вчителька Захарія Г.П. познайомила учнів із дорожніми знаками, які розміщені в нашій місцевості.
Класні керівник Колотило Л.В. та Калинчук М.Д. провели виховну бесіду "Увага! Діти на дорозі!" в 11- Б та 7-Б класах, детально обговорили і вивчили з ними знаки дорожнього руху. А Лютик О.Г. у 5 - А провела урок-гру "Безпека на дорозі!"