Міжпредметні зв’язки на уроках хімії

22 березня 2018 року на базі Коритненської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів хімії. Відкритий урок в 10 класі на тему «Алюміній» провів вчитель хімії Максимюк Михайло Юрійович. Презентація досвіду роботи з методичної проблеми «Міжпредметні зв’язки на уроках хімії»

Михайло Юрійович доброзичлива людина, знаючий педагог, що вміє передати знання своїм учням. Дохідливо  пояснює матеріал, старається щоб всі учні  зрозуміли теми, ніколи не принижує і не ображає , толерантний, старається прищепити учням любов до свого предмету.

           На високому рівні володіє теорією та методикою викладання хімії. Він проводить уроки з урахуванням вікових та психологічних особливостей учнів, відповідно до сучасних вимог організації освітнього процесу, доступно пояснює незрозумілий матеріал. Під час проведення уроку використовував продуктивні та ефективні прийоми і форми навчальної діяльності. На його уроці панувала ділова, творча, доброзичлива атмосфера, школярі брали активну участь у проведенні уроку.

Вчитель постійно вдосконалює свій професійний рівень; використовує диференційований та індивідуальний підхід до учнів. Якісно застосовує міжпредметні зв’язки на уроках хімії.  Результатом роботи вчителя є  засвоєння учнями навчального матеріалу.

Максимюк М.Ю. бере активну участь у роботі  методичних об’єднань вчителів природничо-математичного циклу в школі, передає свій педагогічний досвід на районних методичних об’єднаннях вчителів хімії.

В кінці роботи районного методичного об’єднання було підведено підсумки роботи та прийнято рекомендації.

Бажаємо творчих успіхів та сімейного благополуччя.