Обмін досвідом вчителів природничо-математичного циклу

     Вчитель повинен навчатися все життя. Найкращі з вчителів завжди готові поділитися досвідом. Тому в нашій школі традиційно проходять методоб'єднання вчителів.  26 лютого на своє засідання запросили вчителі природничо- математичного циклу.

     Вчителі побували на уроці математики в 11-А класі «Статистика наколо нас». Ковдриш Марія Василівна разом з учнями довели, що статистика присутня в усіх галузях життя людини. Одинадцятикласники провели деякі статистичні дослідження та представили їх у вигляді графіків і діаграм.

     На уроці хімії учні 8-А класу познайомилися з хімічними властивостями кислот. Вчитель Максимюк Михайло Юрійович продемонстрував цікаві досліди та навів приклади використання хімічних реакцій в житті людини.

     Штефанюк Галини Георгіївна, вчитель основ здоров'я, провела бінарний урок з учнями 8-А та 9-А класів на тему «Проблема йододефіциту в Україні». З допомогою повідомлень учнів та виступів експертів: вчителя біології Токар В.М. та вчителя хімії Максимюка М.Ю. було визначено основні причини проблеми та правила профілактики йододефіциту.

      Всі учасники методоб'єднання набули нового досвіду.