Останній дзвінок у школі

         Яскраві вишиванки, різнокольорові квіти, усмішки та сльози –  Коритненська школа відсвяткувала свято Останнього дзвоника.

           У п'ятницю,31 травня, в школі голосно звучала урочиста музикаi кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя.

      Теплі слова привітання почули присутні від директора школи Світлани Стнинадко. Особливо ті учні, які отримали Похвальні листи за успіхи у навчанні, а таких серед учнів 3-8,та 10-х класів було 46.

        Дипломи та грамоти отримали і учні, які захищали честь школи на районному та обласному рівні.Вони принесли школі 26 нагород районного та обласного рівня. Троє учнів школи Проскурняк Андрій (7-А), Головач Катерина (10-Б) та Токар Ірина (10-А) стали лауреатами районної премії «Надія України».

     Та головними героями свята все ж були випускники 11-х класів.  Це вони в останній раз стояли на шкільній лінійці, в останній раз слухали шкільний дзвінок. Тож хай щастить їм у дорослому житті.