Родинна зустріч-гра «Мама, тато і я – читацька сім'я»

11 квітня в рамках Декади книги на гарний позакласний захід запросив батьків та вчителів 4-А клас разом із своєю вчителькою Ткачук Любою Миколаївною.

     Урок літературного читання пройшов у формі гри під назвою «Тато, мама і я – читацька сім'я». На початку учні привітали всіх віршованим монтажем  про свою любов до книги та ви конали веселу пісеньку «Чарівний поїзд».

      Всі учні 4-А класу взяли участь у акції «Подаруй бібліотеці книжку» та вручили шкільному бібліотекарю 17 книжок для шкільної бібліотеки.

     Далі четвертокласники разом з батьками змагались на знання прислів’їв про книгу, відгадували героїв казок за телеграмами, за предметами.

     Але не забули і про серйозні речі. За допомогою інсценізацій, розповіли всім як треба берегти книги, як треба поводитись в бібліотеці.

     Крім того на святі були нагороджені  книжками найкращі читачі класу, а також ті хто знайшов під своїм стільцем сюрприз.

     Люба Миколаївна презентувала саморобну книгу читачів, в якій на сторінках різного кольору будуть записуватись учні класу в залежності від того, скільки книжок вони прочитають. І всі учні завірили, що вони ніколи не потраплять на червоні загрозливі сторінки.

     Також діти і батьки дізнались багато цікавої інформації про бібліотеку та її роботу, яку для них підготувала вчитель.