Шкільне методобєднання вчителів природничо-математичного циклу

         В сучасному світі природничі науки відіграють важливу роль. Адже кожній людині необхідні знання з інформатики, фізики, математики, хімії, біології, географії .

         Як краще донести до учнів знання? Які форми підібрати для повторення та закріплення вивченого? На ці питання намагались знайти відповіді вчителі природничо-математичного циклу, які провели 20 листопада шільне методоб»єднання .

        Вчителі відвідали відкритий урок інформатики в 6 класі на тему «Етапи створення презентації». Вчитель інформатики Ошевський Олександр Васильович залучив учнів до діалогу з допомогою гри «Так» чи «Ні», пояснив матеріал уроку використавши слайдову презентацію, тому всі учні справились з створенням власної презентації.

        Наступний урок фізики у 8-Б класі на тему «Теплота згоряння палива.ККД нагрівника» вчитель Гакман Михайло Васильович  організував так, щоб учні зрозуміли необхідність отриманих знань  для практичного застосування. Цікаві завдання фізичного квесту, доміно, проведення досліду на визначення теплоти згоряння сухого спирту нікого не залишили байдужим.

       Такий обмін досвідом , що є традиціцйним в нашій школі, допомагає вчителям вчитися самим та навчати учнів.