Стежками Назарія Яремчука

       29-30 листопада на географічному факультеті ЧНУ відбувся перший конкурс з розробки екскурсійних маршрутів «Стежками Назарія Яремчука» за біографічними відомостями та життєвим шляхом відомого українського співака, Героя України, Народного артиста України, географа Назарія Назаровича Яремчука.
         Мета конкурсу – розробка туристичних маршрутів на основі біографічних фактів життя і творчості відомого українського співака, уродженця м. Вижниця Чернівецької області, популяризація його пісенної та суспільної спадщини, актуалізація уваги до природних, культурних пам’яток та подій, пов’язаних з його біографією.
        Завданням конкурсу було розробити туристичний маршрут та текст екскурсійного супроводу для ознайомлення з об’єктами, пам’ятками та місцями, пов’язаними з особистістю Яремчука, історичними подіями його життєвого шляху.
        Щирі вітання та подяка Калинчук Марині Георгіївні, вчительці української мови та літератури нашого закладу. керівнику проекту "Він, як пісня, завжди буде серед нас", представленого на Конкурс, та автору Калинчуку Ростиславу, учню 10-А класу. Наші були єдині з Вижниччини. Вітаємо із заслуженим дипломом "За креативну подачу"