Свято для вчителів

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 
     Відбулося таке свято і в Коритненській ЗОШ І-ІІІ ст.

     Зранку всіх вчителів зустрічали святково вдягнені учні 9-х класів, вітали та вручали квіти і спеціально виготовлені емблеми. Після другого уроку учні 11–х класів привітали вчителів в учительській та вручили яблука із побажаннями , а також запропонували оформити дошку вчительських мрій.

Після уроків в актовій залі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського життя, в яких брали участь учні 4-6 класів. Дівчата 7-10 класів та учні 11 класів підготували запальні танці. Лунали в залі і пісні про школу і вчителів. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.