Свято Урожаю

Золота красуня — осінь-чарівниця!

По землі ступає, золотом іскриться.

В жовте і червоне листячко фарбує

І картини дивні, чарівні малює!

Небо синє-синє, листя кольорове,

А яке довкілля радісне, чудове!

А які в жоржини, наче сонце, квіти!

Світ наш неповторний, гарний, розмаїтий!

Світ наш незбагненний, дивний, загадковий

І такий прекрасний, і такий чудовий!

        В цю теплу, яскраву осінь  прийшло до нашої школи Свято Урожаю, яке організували вчителі біології Колотило Любов Василівна та Лютик Оксана Георгіївна.

       Зранку  в четвер 21 жовтня коридор школи розцвів різноманітними цікавими   композиціями. Всі класи проявили фантазію і створили чудову  осінню казку. Учнів зустрічали цілі родини  фантастичних овочевих звірів, прекрасні танцівниці в розкішних сукнях, романтичні  букети з квітів та осіннього листя.

    Бажаючі могли сфотографуватися у фотозонах « Осінь -2021»(створили учні 9-Б класу разом з класним керівником Колотило Л.В.) та «Осінні несподіванки» (підготували учні 10-А – класний керівник Лютик О.Г та 6-А – класний керівник Калинчук М.Г.).

     На прерервах учні  пригощались гарбузовою кашею, печеними яблуками, картопляними пундиками та запашним трав’яним чаєм, які приготували  організатори свята.

    Після довгого обговорення  журі визначило переможців. ІІІ місце завоювали учні 5-А та 5-Б класу за оригінальні композиції «Багатодітна сім’я» та «Осіння балерина». ІІ місце отримали 2-А  та 4-А клас – за найвищу активність, вони підготували по 11 композицій. І- місце заслужено отримав 6-Б –за композицію «Веселе господарство». Учні 6-А, 9-Б та 10-А класів були нагороджені  Гран-прі за допомогу в підготовці свята.