Свято «Все починається з мами»

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

     Перше слово людини – мама. Її голос - наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла. Мама дала життя, можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі.

    Про це добре знають і пам’ятають діти 1-А класу Коритненської школи І-ІІІ ступенів.  Разом із класоводом Богданюк Галиною Василівною діти підготували святковий ранок «Все починається з мами». Першокласники дарували найщиріші побажання для найрідніших людей, веселі, ритмічні таночки, пісні, які пронизували своєю чутливістю кожного присутнього, та наповнені тепла, любові до своєї матері та бабусі  невеличкі подарунки. На святі панував радісний, піднесений настрій, нотки весняного тепла, любові до мами,бабусі, почуття поваги і шанування до своєї родини - це і було метою заходу, присвяченого найдорожчій і наймилішій людині у світі - коханій матусі.