Тиждень дитячої та юнацької книги

У Коритненському ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшов Тиждень дитячої та юнацької книги. Шкільна бібліотекарка , Колотило М.Г., провела ряд цікавих та повчальних заходів:
- у 3-Б класі бібліотечний урок "Структура книги ';
- бібліотечний урок у 2-А класі "Як народжується книга" ;
- літературну вікторину в 2-4 класах "А ми багато знаємо казкових героїв";
- оформлено книжкову виставку "Енциклопедії - це книги, які знають все";
- Інформаційно - ілюстративну виставку "Світ книги - це світ справжнього дива".
Також до проведення Тижня дитячої та юнацької книги долучилися класні керівники. У 2-А класі було проведено годину спілкування "Нація, яка читає - непереможна!" (Ткачук К.С.) У 4 --А класі Ткачук Л.М. провела виховну годину ,, Книгу читай - розуму набирай ". У 5-А класі Сердюк Г.М. провела виховну годину "Книга - дивовижний сад, будинок життя та мудрості".
Метою проведення таких заходів є популяризація читання серед дітей, ознайомлення з новинками літератури, проведення цікавого та корисного дозвілля у стінах бібліотек.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
На зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 11 людей, дитина та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особа, дитина, сидить, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні