Усний журнал «Творець Шерлока Холмса»

22 травня  - День народження відомого англійського письменника Артура Конан –Дойля. В цьому році ми відзначаємо його 160 – літній ювілей. Перше, що зазвичай спадає на думку у зв’язку з ім’ям цього митця слова, - це створений ним образ неперевершеного майстра детективних розслідувань містера Шерлока Холмса.

Знаменитому Конан – Дойлю та його творінню був присвячений  літературний журнал, проведений в переддень ювілею вчителем зарубіжної літератури Світланою Миколаївною Стринадко  з учнями 7-х класів.

 З цікавою презентацією про життєво-творчий шлях письменника виступила Настя Івоняк. Учні переглянули відеоролики про творця відомого детектива та про музей Шерлока Холмса на Бейкер-стріт. Ростислав Калинчук майстерно перевтілився в образ Шерлока Холмса, а Андрій Калинчук - в лікаря Ватсона. Поезію про знаменитого детектива декламувала Марійка Радуляк. Семикласники активно відповідали на питання вікторини, розгадували кроссворд та "знаходили" власників загублених речей. Найбільшу кількість бонусних балів отримав Віктор Безкоровайний.