Вечір зустрічі з випускниками

Коритненська школа завжди радо вітає своїх колишніх учнів, які в свою чергу часто приходять у гості до рідної школи. Кожного року в  першу суботу лютого злітаються до школи її випускники, щоб згадати дитинство, побачитись з друзями, розповісти про себе. Так сталося і цього року. 3 лютого відбувся вечір зустрічі з випускниками.
Актовий зал був переповнений вщерть, коли із вітальним словом виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Токар Валентина Миколаївна. Так, вона розповіла присутнім, що й сама цього року святкуватиме зі своїми однокласниками 30-ту річницю закінчення школи.
Далі до виступу запрошували по черзі всіх випускників школи. Першим виступив учитель нашої школи Михайлюк Октавіан Климентійович, який закінчив школу 50 років тому. Усі ювіляри згадували про різні смішні та цікаві випадки, які ставалися з ними під час шкільного життя, та висловлювали найкращі побажання школі та її вчителям. Останніми виступили випускники 2017 року.
Ведучі свята, Колотило Наталія Іванівна та Ошевська Анна Дмитрівна, приготували чимало веселих завдань та сбрпризів для гостей. Не відставали і одинадцятикласники, які виконали багатенько пісень та танців.
Хай свято і було недовгим, та, без сумніву, всі гості знову відчули себе школярами, яких гостинно приймає затишна школа.