Вечір зустрічі з випускниками

     Як швидко летять роки … Ніби вчора ти  закінчив школу, полетів у самостійне життя, а ось уже роки відлічують  ювілей і знову життєва дорога приводить тебе до рідної школи, де було так багато всього, де залишились дитячі радості та печалі, де тебе завжди чекають твої вчителі…

     Кожного року в  першу суботу лютого злітаються в Коритненську школу її випускники, щоб згадати дитинство , побачитись з друзями, розповісти про себе. Щиро зустрічають їх одинадцятикласники та вчителі.

      Четвертого лютого відбулася цьогорічна «Зустріч поколінь»  в нашій школі. Особливо приємно було зустрічати випускників ювілейних років. Вітальне слово прозвучало від директора школи Стринадко С.М. 

       Від імені випускників, що святкували вже 50-річчя закінчення школи, виступив Томко Василь Григорович. І від всіх випускників ювілейних випусків   одинадцятикласники почули спогади про своє шкільне дитинство, вчителів та однокласників. Приємним  сюрпризом став виступ випускника 2012 р, а нині студента 5-го курсу педфаку ЧНУ (музичне відділення), Максимюка Георгія, який привітав всіх присутніх піснею «Старі фотографії».

         Та і цьогорічні випускники не дали гостям  нудитися. Вони підготували концертні номери, а гостей залучали до різних веселих конкурсів. Настрій вечора підтримували ведучі: учень 11-Б класу  Штефанюк Юрій та класний керівник  11-Б класу Колотило Любов Василівна. Допомагали їм заступник директора з виховної роботи Курик В.М. та музичний керівник  Стринадко Д.О.

        Ці вечірні години пролетіли як одна секунда , та знову зігріли душу і сколихнули пам’ять стіни рідної школи і повернули час назад , зробивши всіх присутніх учнями Коритненської школи.