Загальношкільні батьківські збори

             Вже стало традицією на початку другого семестру проводити загальношкільні батьківські збори. Отже 31січня школа гостинно прочинила двері для батьків наших учнів.

      «Взаємодія школи та сім’ї у вихованні особистості» таку важливу тему обрали для обговорення на зустрічі батьків та вчителів.

        На початку із доповіддю «Підсумки роботи школи за І семестр 2016/17 н.р.» виступила директор школи С.М.Стринадко. Звіт про використання батьківського фонду та роль батьків в покращенні матеріально-технічної бази школи представила член Ради школи Хованець М.В.  Цікавими  та емоційними були виступи класовода 4-Б класу Головач О.В., класовода 1-А класу Богданюк Г.В., класного керівника 8-А класу Калинчук М.Г., бабусі Ткачук О.Г.

       З інформацією про проведені благодійні акції та організацію харчування в школі виступила заступник директора з виховної роботи Курик В.М.

      Багато цінної інформації почерпнули батьки та вчителі з виступу практичного психолога школи Семенчук М.В.»Результати психологічних дослідження стану профілактичної роботи з впровадження ідей здорового способу життя, вживання учнівською молоддю алкоголю»

      Обговоривши багато питань батьки та колектив школи прийняли спільне рішення направлене на зміцнення взаємодії школи та сім’ї.