Зі святом вчителя

Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися, адже враховуючи масу труднощів, що встають перед учителями кожен Божий день, мимоволі задаєшся питанням - як вчителю вдається, не дивлячись на більш ніж скромну матеріальну зацікавленість і ряд супутніх, часто найскладніших проблем, справлятися з величезним психологічним навантаженням, залишаючись при цьому людиною мудрою і толерантною, чуйною і відповідальною, впевнено і послідовно ведучи свою вірну освітню лінію в  житті.

          Одним з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери, звичайно ж, завжди був і залишається День вчителя.

          В переддень свята учні 2-А класу Коритненської школи разом з класоводом Тодорюк Одаркою Миколаївною відвідали і привітали вчителів, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Десятки жителів нашого села пам’ятають про уроки Цуркан Ольги Григорівни, Іричук Рози Францівни, Михайлюк Катерини Миколаївни. Їх учні розлетілись по всьому світу, але завжди згадують рідну школу та своїх добрих та все розуміючих наставників. Повагу до вчителів вони передають своїм дітям та внукам, які  зараз навчаються в Коритненській школі.

         Підтримуючи цю добру традицію, в професійне свято працівників школи та всієї освітньої системи, День вчителя, ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчителів та педагогів. Бажаємо їм міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення їх учнів і великих успіхів у будь-якому освітньому процесі, до якого нас приводить наше багатогранне життя! Зі святом вчителя Вас!